Artister

ARTISTER


"Musik, kunst og kultur er terapi for sjælen"


ANNA MARIA KØLNER-AUGUSTSON, CEO & FOUNDER

Vi har en bred vifte af artister, kunstnere og foredragsholdere, som dækker flere genre og emner. Kendetegneden for dem alle er, at de virkelig brænder for de ting de arbejder med og går op i det med liv og sjæl.


Vi bakker op om Dansk Musiker Forbund og følger deres satser og anbefalinger. Vi opfordrer også vores artister til at melde sig ind,  men det er på ingen måde noget krav. 


Derudover er vi medlem af både GRAMEX og Koda, for at sikre at alle artisters rettigheder overholdes, og at man får udbetalt det man har krav på. 

 

Hvis du vil vide mere om historien bag LaughOutLoud Management & Music Production, så er det bare at trykke på nedenstående link: 

 

 

Læs mere

 

Artister i de forskellige kategorier

Musik rammer os alle forskelligt, og om du er til pop, rock, elektronisk, eller R&B, dansk og engelsk, så dækker vores artister bredt.  Tryk på navnet og læs mere om artisten/duoenLasse Forsman


Det, der kendetegner vores foredragsholdere er, at de er ildsjæle og brænder for at komme ud med deres budskaber og gladeligt deler ud af deres livserfaringer på godt og ondt. De har kant og deler vandene. 

Tryk på navnet og læs mere om:
Fabian Petersen


Anna Maria Kølner-Augustson


ANDET

Nogle gange opstår en idé eller et projekt, eller man møder et interessant menneske, som man ikke kan sige nej  til at være en del af eller samarbejde med. Det kan være musik, foredrag, debat, kunst, musical, festival, fejring af en speciel begivenhed eller et event, der sætter fokus på et bestemt emne. 

 

prefix="og: http://ogp.me/ns#"