om

OM

Siggy Linda Andreas AM

En længere telefonsamtale i maj 2019 mellen Tony DaSilva og Anna Maria Kølner-Augustson blev startskudet til et nyt eventyr: "Jeg mangler egentlig en manager. Var det ikke noget for dig? JO! Jeg slår til med det samme!" 

 

Så var grundstenene lagt til LaughOutLoud Management, og i dag er familien blevet udvidet med flere artister og foredragsholdere. I dec. 2019 ændrede LaughOutLoud Management navn til:


LaughOutLoud Management & Music Production


Det betyder, at vi fra 2020 også udgiver musik. Det gør arbejdet meget lettere at samle det hele under samme tag, og vi samarbejder allerede med fantastiske musikere, producere samt mix & mastering. 


Og hvorfor så det komplicerede navn? Hvis du har mødt chefen giver det mening. Hende den lille med de store krøller, altid med et stort smil på læberne og masser af positiv energi. Utrolig lattermild og ser altid muligheder, og aldrig begrænsninger.

Alt kan lade sig gøre, så længe du er villig til at kæmpe for det.

Og fuck Janteloven! Den eksisterer ikke her i firmaet, og det er helt i orden at drømme stort. Hvis du vil være verdenstjerne, så kæmper vi for det. Her har vi også et motto:


Hvis du ikke gider at være med til at forberede festen og rydde op bagefter, så kommer du ikke med til selve festen!


For at blive en del af LaughOutLoud Management familien er det ikke nok at have talent. Chefen skal også kunne mærke dig i hjertet, og den personlige relation er utrolig vigtig. Det er en utrolig hård branche, og der er rigtig meget talent derude, så du skal være villig til at knokle 24/7. Det nytter ikke noget at have fine fornemmelser eller være arrogant. Det er der ikke plads til i vores travle hverdag, og vi arbejder sammen på kryds og tværs og hjælper og støtter hinanden, også når vi møder modgang, men det er også her vi lærer rigtig meget.  


VORES VÆRDIER

prefix="og: http://ogp.me/ns#"