Sigmund

Sigmund

Sanger, sangskriver, danser, entertainer, foredragsholder

IMG-20200915-WA0001
IMG-20200915-WA0003
IMG-20200915-WA0004
Sigmund blomster baggrund tilpasset 700x537
Sigmund Skodsborg

Bio

Sigmund Trondheim, bedre kendt som Sigmund, er en dansk-færøsk sanger, performer og youtuber, som deltog i X Factor 2018. Sigmund nåede til semifinalen, og det kom som en stor overraskelse, at han blev stemt ud, da han var bookmakernes favorit. 


I 2019 stillede han op til Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Say My Name". Han kom i superfinalen og endte på en tredjeplads med 23 procent af stemmerne. DR afslørede stemmetallene for superfinalen, og Sigmund fik en andenplads hos juryen med 14%, mens seerne havde ham på tredjepladsen med 9%.


Sigmund har også deltaget i flere reality programmer, og han har lavet mini-dokumentaren i to afsnit Kommer Sigmund i Helvede, som kan ses på www.dr.dk . Den handler om Sigmunds angst for Gud og hans skam sig over sin seksualitet. Sigmunds kristne opvækst i Vestjylland har plantet en frygt og en skam i ham, som han nu vil forsøge at slippe af med.


Sigmund har udgivet forskellige sange og samarbejdet med flere forskellige producere. Han har haft et par "fjumreår", og prøvet forskellige gernre af. Tiden med reality TV er overstået og nu er hans fulde fokus på musikken og dansen, som han hele tiden har brændt for.


Tiden med Corona har været hård for Sigmund, og nu er han mere klare end nogensinde før at nå ud over de danske grænser. 2021 vil derfor stå i musikkens tegn og der er gang i flere hemmelige projekter.


Sigmund kan bookes til diverse koncerter, shows, private fester og begivenheder, festivaler, events, foredrag, danseevents og underholdning, konferencier, host, storcentre, osv.


Billedgalleri

FØLG SIGMUND PÅ DE SOCIAL MEDIER:

FREMTIDIGE EVENTS: 


Opdateres løbende
 

Videoer med Sigmund

MELODI GRANDPRIX 

2019

X-FACTOR 

2018

TIL MIDDAG HOS

2020

prefix="og: http://ogp.me/ns#"