Marlene Rommerdal Simoni

Marlene Rommerdal Simoni

Foredragsholder, debattør, ex-prostitueret

Marlene Rommerdal Simoni - af Bax Lindhardt
Marlene Rommerdal Simoni

Bio

I en alder af bare 11 år var Marlene Rommerdal Simoni en fysisk veludviklet pige med store bryster, langt mørkt hår og store, brune Bambiøjne. En kombination, der vækkede begær hos flere voksne mænd, som udnyttede mig til bl.a oralsex.


      "Jeg lærte på den anden side hurtigt at udnytte situationen, række hånden frem og sige:

      ”Det er fint – 500 kr.”


Marlene Rommerdal Simoni boede på det tidspunkt i en plejefamilie, men hverken her eller blandt andre voksne eller fagpersoner blev hun mødt med hjælp, og sådan begyndte en lang karriere som prostitueret.

 

Igennem 35 år arbejdede Marlene med at tilfredsstille mænds lyster. Et benhårdt job, hvor pengene ikke kommer let – og nogen gange slet ikke er der. Et job, hvor hun spillede på flere ”personligheder” – f.eks. den store pige Lea, den sexede Isabellice og den eventyrlige Alice, og hvor en helt almindelig arbejdsdag indeholdt bl.a. blowjobs, bondage, face sitting og golden showers. 

 

I 2014 stoppede Marlene Rommerdal Simoni i prostitutionsbranchen og har siden helliget sig sin familie,pædagogstudiet, sine foredrag og andre projekter. Hun arbejder for at skabe opmærksomhed omkring prostitution ved at fortælle om sine erfaringer og oplevelser som prostitueret. 


Marlene Rommerdal Simoni har været medforfatter på tre bøger om sit liv og vejen ind og ud af prostitutionsmiljæet, og så har hun også været med i dokumentaren på TV2 Mit liv som luderFOREDRAG

Kom med ind bag de nedrullede gardiner, hvor kolde kontanter veksles til hede seancer på lagenet. Marlene Rommerdal Simoni fortæller hudløst ærligt om prostitutionsbranchen, en branche, som de fleste har en holdning til, men som de færreste ved ret meget om. Hør om kunderne, løgnene, pengene, frustrationerne og suset, og om hvordan man ender der – og kommer ud på den anden side.


Et foredrag med Marlene tager dig med ind i en verden, der er omgærdet af tabu, mystik og fordømmelse og sætter ansigt og historie på en branche, hvor man kun sjældent hører fortællingerne fra hovedpersonerne.


Med ærlighed og humor bryder Marlene Rommerdal Simoni med den tavshed, der normalt er forbundet ved at være prostitueret og giver lytterne mulighed for at møde kvinden bag sexannoncen og stille de spørgsmål, der ikke normalt bliver stillet.


Foredragene kan skræddersys til lige netop dit arrangement og din målgruppe.

 


Marlene Rommerdal Simoni kan også bookes til:

Konferencer, workshops, debatter mv. og er altid åben for nye projekter og events.


 

FØLG MARLENE PÅ DE SOCIAL MEDIER:

FREMTIDIGE EVENTS: 

Udskudt på ubestemt tid pga. Covid-19 restriktioner  Billedgalleri 

Podcasts og interviews med Marlene Rommerdal Simoni

TV2 LORRY

26. DEC. 2019

GROTTEN PODCAST

19. JULI 2019


prefix="og: http://ogp.me/ns#"