Booty Beats

Booty Beats

Dj duo, konferenciere

Bio

BOOTY BEATS er en Dj duo bestående af dj PØLS3 og dj FULLER, som mange har stiftet bekendtskab på de sociale medier i baspumpende og festlige shows, samt på et hav af festivaler og events. 


Booty Beats spiller musikken fra 90´erne & 00´erne, der har været lydsporet i millioner af menneskers liv, samt tidens hits i et mix, der får publikum til at føle rytmerne i kroppen og dansegulvet er som universets tiltrækningskraft. Når de humørfyldte djs spreder deres glæde ved musikken sker det, at publikum brøler ud i fællessang.

Kort sagt; er I til det gode mix, up tempo og den ultimative fest, så oplev Dj teamet BOOTY BEATS.


Booty Beats er meget pålidelig stemningsmåler, hvor en mikrofon altid er velplaceret i hænderne hos herrerne, og det er til alle slags arrangementer. Med Booty Beats bag mikrofonen og dj pulten er stemningen blandt publikum altid varm og smilende og med masser af festlig energi.


Igennem tiderne har Booty Beats optrådt og underholdt for Playstation, Banko shows, Danish DeeJay Awards parties, festivaler, mode shows, storcentre shows, byfester m.m.

De er alsidige og velforberedte Dj´s & konferencier der river dansegulvet rundt med musikalske toner for det voksne publikum, imellem bands samt som afslutning på en aften, hvor dansegulvet skal fyldes.
Der er dømt stærke, dansevenlige rytmer og publikum bryder til tider spontant ud i fællessang til de velkendte sange.


Som all round dj´s kan der spilles lige hvad publikum vil høre, alt lige fra de glade 70, 80, 90´ere til det nyeste på hitlisterne. Hvis der skal køres en specifik stilart kræves det blot man giver dem et fingerpeg. Musikken leveres meget professionelt og en mikrofon er altid velplaceret i hænderne.
Booty Beats spiller hovedsageligt til større events, modeshows, messer samt Club events.


Fuller & Pøls3 var desuden i 2017/2018 en del af showet DJ SKOGE & BASS ministeriet, der er kendt fra Facebook og radio NORD.FM.Booty Beats kan bookes til Følgende:Show: Dj show eller konferencier
Varighed: efter aftale
Antal personer: 1-2 artister + evt. crew


Event & Festival show

Varighed: 90-120 min
Inkl. dansere, egen pult, special effects m.m.
Antal personer: 2 artister + evt. crew 6 personer


Konferencier opgaver: Storcentre med præsentation af artister, modeshows m.m.


Konferencer/firma events o.lign: Tovholder og præsentation af talere samt happenings/artister.


Messer: Afviklingsstyring af musik samt præsentationer m.m.


FØLG BOOTY BEATS PÅ DE SOCIAL MEDIER:

FREMTIDIGE EVENTS: 

Opdateres løbende

På grund af Covid-19 er alle events udskudt 

Billedgalleri

Videoer med Booty Beats

OPSTART AF PILLE GRILL

2019

TORSDAGS PROMO 

2019

HILLEØD KRÆMMERMARKED

2018

prefix="og: http://ogp.me/ns#"