Anna Maria Kølner-Augustson

Anna Maria Kølner-Augustson

Foredragsholder, certificeret latterinstruktør, positiv psykologi & coach

LMS amka REDIGERET

Bio

Latter har været min overlevelsesstrategi hele livet, og det er først som voksen, hvor jeg deltog i et latterkursus, at jeg blev bevidst om hvilken betydning latter har for vores psykiske og fysiske helbred. Denne nysgerrighed og søgen har resulteret i en uddannelse som latterinstruktør og coach, hvor jeg også har specialiseret med i positiv psykologi, bl.a. ved at deltage i  et af de mest efterspurgte fag på Yale University; Course in Happiness.


Latter er et universielt sprog, og er en af de få ting vi alle har til fælles, lige meget hvilken verdensdel vi befinder os i. Ved at bruge og tilføre mere latter i sin hverdag kommer du automatisk til at ændre hele dit mindset og derigennem også forebygge stress.


Læs mere på www.lattermodstress.dk
PEPTALKS & FOREDRAG 


Book et foredrag og få mere indsigt i, hvordan vi højner trivslen, dæmper stress, lærer de bedste teknikker fra mindfulness og positiv psykologi og opnår en bedre performance m.m.


Alle peptalks/foredrag kan bookes på enten dansk eller engelsk og er spækket med både teori og praktisk anvendelige redskaber til brug fra dag ét!


Jeg tager rundt i hele landet og sørger for en inspirerende dag/aften med nyeste faglig viden på området leveret på en elegant og humoristisk måde.


Peptalk:    1 time 2895 kr.

Foredrag: 2 timer 4995 kr.

 

Alle priser er excl. moms og transport.
Jeg kan også bookes til:

Latterkurser, workshops, podcast, debatter mv. og er altid åben for nye projekter og events.


FØLG LATTER MOD STRESS PÅ DE SOCIAL MEDIER:

FREMTIDIGE EVENTS: 


prefix="og: http://ogp.me/ns#"